Verandersamen.nl
Individuen

Individuen

Soms lukt het niet om mee te komen met een verandering. Ervaar je weerstand, voel je je niet veilig om je uit te spreken of kun je niet met die collega door één deur. Een andere keer wil jij graag veranderen, maar krijg je je collega’s niet mee. De sfeer wordt er in elk geval niet beter op

Jij hebt zelf je hulpbronnen beschikbaar om doelgericht te veranderen”


Ik ga er altijd van uit dat jij de hulpbronnen beschikbaar hebt voor positieve verandering. Dat je iedere hindernis die je tegenkomt kunt overwinnen om gestelde doelen te bereiken. Dat doel heb je nodig, zodat je achteraf kunt kijken of het de gewenste verandering was die je hebt doorgemaakt.

Door in te zoomen op wat er in jou gebeurt als het spannend wordt, iets niet durft of wanneer het angstzweet uitbreekt krijgen we in beeld wat je nog te leren hebt. Door met verandertechnieken en werkvormen je bewustzijn te vergroten leer je de situatie van een afstandje te bekijken en je hulpbronnen te activeren. Zo ontstaan nieuwe inzichten om je eigen patronen, die je misschien al jaren helpen maar nu niet meer functioneel zijn, te veranderen.

Kun jij ook niet wachten om met je eigen patronen aan de slag te gaan? En zo van meer betekenis en waarde voor je team kunt zijn?   

Bekijk mijn diensten op het gebied van verandercoaching en communicatieadvies