Verandersamen.nl
Interesses en aandachtsgebieden

Interesses en aandachtsgebieden

Publieke sector

Bij voorkeur werk ik voor organisaties die zich inzetten voor het maatschappelijk belang. De publieke sector: zorg en welzijn, onderwijs en overheid. Waar waarden en iets betekenen voor anderen, belangrijker zijn dan winst maken. In deze sectoren was ik jarenlang zelf werkzaam. Hierdoor ben ik goed bekend met de desbetreffende culturen, contexten en dynamieken.

Professionele interesses

Daarnaast heb ik diverse interesses die vaak gemene delers hebben, zoals ontwikkeling, verandering, communicatie, participatie, (Team)Coaching, zelforganisatie, systeemdenken, communitybuilding, inclusie, diversiteit, leiderschap en innovatie.

Om op deze onderwerpen een beetje bij te blijven volg ik verschillende websites, vakbladen, blogs, podcasts en Linkedin-groepen. Net zo vaak verwonder ik mij over de kennis die er al door de mens is opgedaan door de eeuwen heen. In de wetenschap, over de natuur en in de filosofie. Meer weten over wat mij inspireert? Lees dan mijn blog.

“Ik hou niet van van hokjes of labels. Alle mensen zijn van waarde. Het is aan henzelf en hun omgeving om ze tot bloei te laten komen.

Weten waarom? Lees dan meer over mijn loopbaan en mensbeeld. Wil je met mij samenwerken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.