Verandersamen.nl
Interesses en aandachtsgebieden

Interesses en aandachtsgebieden

Publieke sector

Bij voorkeur werk ik voor organisaties die zich inzetten voor het maatschappelijk belang. De publieke sector: zorg en welzijn, onderwijs en overheid. Waar waarden en iets betekenen voor anderen, belangrijker zijn dan winst maken. In deze sectoren was ik jarenlang zelf werkzaam. Hierdoor ben ik goed bekend met de desbetreffende culturen, contexten en dynamieken.

Professionele interesses

Daarnaast heb ik diverse professionele interesses. Ik volg dan ook verschillende websites, vakbladen, blogs, podcasts en linkedin-groepen om bij te blijven op het gebeid van verandering en ontwikkeling. Net zo vaak verwonder ik mij over de kennis die er al door de mens is opgedaan door de eeuwen heen. In de wetenschap, over de natuur en in de filosofie. Meer weten over wat mij inspireert? Lees dan mijn blog. Hieronder een opsomming van mijn kennis en kunde: 

Verbinding & communicatie

 • Verandercommunicatie
 • Interpersoonlijke communicatie
 • Inclusie
 • Diversiteit
 • Communitybuilding
 • Participatie
 • Systeemdenken
 • Verbindende communicatie

Verandering & ontwikkeling

 • Zelforganisatie
 • Organisatieontwikkeling
 • Teamontwikkeling
 • Leren en ontwikkelen
 • Identiteit en imago
 • Gedragsverandering
 • Innovatie
 • Educatie
 • (Team)coaching

“Gedrag van mensen en hoe dat te veranderen is, heb ik altijd al boeiend gevonden

Weten waarom? Lees dan meer over mijn loopbaan. Wil je met mij samenwerken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.