Verandersamen.nl
Opleiding en werkervaring

Opleiding en werkervaring

Op LinkedIn vind je een overzicht van mijn opleidingen en werkervaring. Een CV zegt niet zoveel, daarom hieronder een toelichting. Ook schreef ik een verbindend verhaal over mijn loopbaan en de lessen die ik daaruit leerde. Wil je een korte beschrijving van wie ik ben, klik dan hier.

Werkervaring

Na mijn studie communicatiesystemen werkte ik tot 2008 een aantal jaren als docent in het hoger onderwijs. Daarna ik heb ik ruim 12 jaar voor verschillende maatschappelijke organisaties communicatiefuncties vervuld in de sectoren onderwijs en zorg&welzijn. Vervolgens ben ik mij steeds meer gaan richten op het het begeleiden van leer- en ontwikkelprocessen in teams en organisaties. In de rol van teamcoach, maar ook als adviseur. Sinds 2022 ben ik eigenaar van verandersamen.nl. Hiervoor vervulde ik een aantal opdrachten. o.a. voor de NVA, KombiSOL en communicatiebureau De Lynx.

Overige werkzaamheden

Naast mijn reguliere werkzaamheden, vervulde ik ook steeds andere nevenfuncties. Zo was ik stagebegeleider voor de opleiding communicatie, ondersteuner van de Klantenraad, lid van de personeelsvertegenwoordiging en deed ik vrijwilligerswerk op een Tibetaanse school in Nepal. Daarvoor was ik in mijn vrije tijd ook kampleider voor Stichting Kultureel Jeugdwerk en onderwijsproject Cross Your Borders.

Opleidingen

Recent rondde ik een 20-daagse NLP practitioner opleiding af, evenals een erkende registeropleiding Teamcoaching (post-hbo) bij Coachboulevard. Hiervoor volgde ik een leergang Interne communicatiekracht versterken bij Involve en een training Deep democracy Level 1. Ook volgde ik in 2007 een leerwerktraject Basiskwalificatie Docenten hbo bij het IOWO.

Voor 2011 ben ik aan verschillende hbo opleidingen begonnen, waaronder de Academie Mens en Arbeid (deeltijd verkort) in Tilburg en de Pedagogische Academie voor het Basisonderwijs in Nijmegen. In 2003 studeerde ik af aan de hbo-opleiding communicatie, op het onderwerp communicatie en participatie van jongeren in de sport.

Trainingen en workshops

Naast opleidingen heb ik mij ook continue bijgeschoold door deelname aan van verschillende trainingen en masterclasses, zoals Veranderen met impact, Schrijven op B1-niveau, Veranderkracht, I-Change – praktijkdagen communicatie en verandering, Inspiratie en inzet in organisaties en het Strategisch inzetten van Social media.